Special Cheesecake Çikolata

İçindekiler

gr.
Taban için
Tegral Patacrout 960
Carat Kakao 40
Margarin 400
Yumurta 100

Hazırlanışı

Patacrout Hazırlanışı
  1. Tüm malzemeler karıştırılır, hamur haline getirilir, pişirme tepsisine 4-5 mm açılır, 180 °C’de 18 dk pişirilir

Yapılışı
  1. Temperlenmiş Belcolade Noir Selection Bitter çikolata kalıplara doldurulur.
  2. Kalıbın en alt kısmına ufalanmış patacrout parçaları konulur. Üzerine Topfil Frambuaz sıkılarak cheesecake eklenir.
  3. Temperlenmiş çikolata ile kapatılan special çikolatalar donduktan sonra servise hazır hale gelir.

Special Cheesecake Çikolata..

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele