Swiss Roll Purple Velvet

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Purple Velvet 1000
Bütün yumurta 500
Sıvı yağ 300
Su 240
Kreması için
Cremyvit Sarı 500
Whippak 750
Su 1000
Dolgusu için
Topfil Yaban Mersini 150
Dekorasyon için
Taze meyveler
Kek kırıntıları

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde palet yardımı ile 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım 800g olacak şekilde tepsilere dökülür. Fırında 160°C'de 8 dk. pişirilir.

Kreması için

Cremyvit sarı ve su mikserde orta hızda 5 dk. çırpılır. Hazırlanan karışıma çırpılmış Whippak ilave edilir. Kekin üzerine hazırlanan krema sürülür onun üzerine Topfil yaban mersini dolgusu yapılır. Hazırlanan kek streçle sarılarak dolabta bekletilir.

Dekorasyon için

Artan kek kırıntıları ile dekore edilir. Taze meyveler ile  görüntü zenginleştirilir.

Göze ve damak tadına uygun muhteşem swiss roll purple velvet...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele