Tegral Satin Cream Cake Green Velvet Rulo Kek

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Green Velvet 250
Bütün yumurta 200
Sıvı yağ 75
Su 60
1. Krema
Festipak 500
Belcolade Blanc Selection 50
Tereyağı 50
Antep Fıstığı 50
2. Krema için
Chantypak 1000
1. Krema 1250
Antep fıstığı 100
Dekorasyon için
Carat Cover Bitter
Ambiante Vegan

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde yüksek hızda 3 dk. çırpılır.Hazırlanan karışım 40 x 60 boyutundaki tavaya dökülür. Konveksiyonel fırında 145 ºC'de 6 dk. pişirilir. Belirtilen süre ve derece farklı fırın modellerinde değişkenlik gösterebilir.

1. Krema için

Festipak,tereyağı ve antep fıstığı ocakta kaynatılır. Hazırlanan karışıma Belcolade Blanc Selection ilave edilir. Homojen yapı elde edildikten sonra streçlenir ve soğumaya bırakılır.

2. Krema için

Önceden soğumaya bırakılan 1.krema mikserde yumuşatılır. Üzerine Chantypak ilave edilir. İstenilen kıvam elde edildikten sonra Ambiante ve Carat Coverlux Bitter ile dekore edilir.

Muhteşem yeşil rengiyle enfes rulo kek...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele