Tegral Satin Cream Cake Orange Velvet Fıstıklı Portakal

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Orange Velvet 1000
Bütün yumurta 500
Sıvı yağ 300
Su 240
Kreması için
Festipak 1000
Tegral Makaron 50
Deli Portakal
Belcolade Blanc Selection 1300
Tereyağı 100
Dekorasyon için
Antep fıstığı
Portakal draje
Kek kırıntısı
Taze meyveler

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde orta hızda 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım eşit miktarda çemberlere doldurulur. Önceden ısıtılmış fırında 180 °C’de 30-35 dk. pişirilir. Hazırlanan kek soğumaya bırakılır. Soğuyan kekler 3 pata eşit şekilde kesilir.

Kreması için

Festipak, Tergal makaron ve tereyağı ocakta 80 °C’ye gelene kadar ısıtılır. Isıtılan karışıma Belcolade Blanc Selection ilave edilir. Hazırlanan karışım soğumaya bırakılır. Hazırlanan karışım sıkma torbasına alınır. Patın arasına sıkılır. Üzerine Deli Portakal ince katman şeklinde sıkılır. Hazırlanmış kekin kırıntıları yoğurulup antep fıstığıyla kaplanır. Pastanın içine ilave edilir. İsteğe bağlı üzerine portakal draje eklenebilir. Üzerine krema sıkılır ve en üst kısmına kek kapatılır. Üstü kırıntı ile kaplanır ve fıstıkla kaplanmış toplar ile dekore edilir. Taze meyveler ile görüntü zenginleştirilir.

Tegral satin cream cake orange velvet fıstıklı portakalı çok seveceksiniz...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele