Tegral Satin Cream Cake Purple Velvet Rulo Kek

İçindekiler

gr
Kek için
Tegral Satin Cream Cake Purple Velvet 250
Bütün yumurta 250
Sıvı yağ 100
1. krema için
Festipak 500
Tegral Makaron 50
Belcolade Blanc Selection 650
Tereyağı 50
2. krema için
Chantypak 1000
Topfil Yaban Mersini 500
1. krema 1250
Dekorasyon için
Ambiante Vegan
Belcolade Blanc Selection

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde yüksek hızda 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım 40 x 60 boyutundaki tavaya dökülür. Konveksiyonel fırında 145 ºC'de 6 dk. pişirilir. (Belirtilen süre ve derece farklı fırın modellerinde değişkenlik gösterebilir.)

1. krema için

Festipak, Tegral Makaron ve tereyağının ısısı 82 ºC'ye çıkartılır. Hazırlanan karışıma Belcolade Blanc Selection eklenir. Homojen yapı elde edildikten sonra streçlenir ve -18 ºC'de soğumaya bırakılır.

2.krema için

Önceden soğumaya bırakılan 1.krema mikserde yumuşatılır. Üzerine Chantypak ilave edilir. İstenilen kıvam elde edildikten sonra Topfil Yaban Mersini ilave edilir. Ambiante ve Belcolade Blanc Selection ile dekore edilir.

Mükemmel lezzete sahip mor renkte kekimizi çok seveceksiniz!

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele