Verin Portakallı

İçindekiler

Hazırlanışı

Yapılışı
  1. Festipak, süt ve tereyağı ocakta 80-90 ºC de kadar ısıtılır.
  2. Daha sonra 3'te 1 oranında yumurta sarısına ilave edin.
  3. Tekra geri boşaltın ve  90 ºC'e kadar ara ara karıştırarak pişirin .
  4. Daha sonra içerisine Belcolade çikolatası ve jelatin eklenir.
  5. 30-35 ºC de soğutularak% 70 çırpılmış, chantypak ilave edilebilir.
  6. Bardaklara doldurulur derin dondurucuda bekletilir, daha sonra 300 gr harmoni sade, 450 ml portakal suyu ocakta kaynatılır.
  7.  İsteğe göre turuncu gıda boyası eklenebilir.

Lezzetli Verin Portakallı....

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele