Yaban Mersinli Verrine

İçindekiler

gr
Kreması için
C.P.T Şekerli 350
Whippak 800
Süt 1000
Dolgusu için
Topfil Yaban Mersini
Dekorasyon için
Tegral Satin Cream Cake Purple Velvet 1000
Bütün yumurta 500
Sıvı yağ 300
Su 225
Taze meyveler

Hazırlanışı

Kreması için

Süt ocakta kaynatılır. Kaynatılan süte C.P.T Şekerli eklenir ve 2-3 dk. daha kaynatılır. Hazırlanan karışım soğumaya bırakılır. Soğumaya bırakılan krema mikserde yavaş hızda çırpılır. Üzerine Whippak ilave edilir. Hazırlanan karışım cuplara doldurulur arasına Topfil Yaban Mersini dolgusu sıkılır.

Dekorasyon için

Tüm malzemeler (meyve hariç) mikserde 3 dk. orta hızda karıştırılır. Hazırlanan karışım 40 x 60 tavaya dökülür ve 180°C’de 15 dk. pişirilir. Hazırlanan kek ufalanır. Cuplara doldurulmuş karışımın üzerine kek kırıntıları serpilir ve taze meyveler ile dekore edilir.

Yaban mersinli muhteşem bardak tatlı...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele