Tüm malzemeler karıştırılır, hamur haline getirilir, pişirme tepsisine açılır, 180 °C’de 18 dk pişirilir.
Daha sonra ufalanan 300 gr patacrout 60 gr margarin ile karıştırılarak, çemberin içerisine konulur.
Cheesecake'in Hazırlanışı
Tüm malzemeler karıştırılır.
Sufle'nin Hazırlanışı
Tegral sufle ve su mikserde 3 dk karıştırılır.
Erimiş belcolade bitter çikolata ve sıvı yağ ayrı bir kapta karıştırılarak sonra miksere konularak 2 dk daha karıştırılır.
Yapılışı
Çemberin tabanına konulmuş patacrout üzerine sırasıyla önce cheesecake karışımı sonra sufle karışımı dökülür bu işlem çember dolana kadar sırasıyla bir kaç kez tekrarlanır.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.