Zebra Cheesecake

İçindekiler

gr. ml.
Taban için
Tegral Patacrout 1000
Margarin 400
Yumurta 100
Cheesecake için
Deli Cheesecake 850
Festipak 150
Yumurta 200
Sufle için
Tegral Suffle 500
Sıvı Yağ 275
Belcolade Noir Selection 325
Su 375

Hazırlanışı

Taban'ın Hazırlanışı
  • Tüm malzemeler karıştırılır, hamur haline getirilir, pişirme tepsisine açılır, 180 °C’de 18 dk pişirilir.
  • Daha sonra ufalanan 300 gr patacrout 60 gr margarin ile karıştırılarak, çemberin içerisine konulur.

Cheesecake'in Hazırlanışı
  • Tüm malzemeler karıştırılır.

Sufle'nin Hazırlanışı
  • Tegral sufle ve su mikserde 3 dk karıştırılır.
  • Erimiş belcolade bitter çikolata ve sıvı yağ ayrı bir kapta karıştırılarak sonra miksere konularak 2 dk daha karıştırılır.

Yapılışı
  1. Çemberin tabanına konulmuş patacrout üzerine sırasıyla önce cheesecake karışımı sonra sufle karışımı dökülür bu işlem çember dolana kadar sırasıyla bir kaç kez tekrarlanır.
  2. Daha sonra 150 °C’de 50-60 dk pişirilir.
  3. İstenilen şekilde servis edilir.

Zebra Cheesecake..

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele