Bademli Akışkan Pralin

Bademli pralinin lezzeti ekstra akışkan bir doku ile birleşerek kusursuz bir bitiş sağlar.

  • En iyi kaynaklardan temin edilen badem lezzeti
  • Yüksek yemiş iceriği: badem oranı %59
  • İnce öğütme konusuna özen gösterilen bir üretim hattında işlenerek benzersiz pürüzsüz ve akışkan bir dokuya sahip bir pralin elde edilir.

Müşteri avantajları

  • Kusursuz bitişli ekstra akışkan bir doku
  • Kullanıma hazır
  • Oda sıcaklığında kullanımı çok kolay
  • Endüstriyel üretim süreci ile uyumlu
  • Sonsuz bir ilham ve yaratıcılık kaynağı
  • Pastacılık ve çikolata yapımında geniş bir uygulama alanı: pastacılık kreması lezzetlendirme, hamur işlerinde dolgu, çikolata süslemesi, spesiyal çikolata dolgusu

Tüketici avantajları

  • Lezzetli bir pralin vaadi
  • Bademin zengin tadı

Bademli pralinin lezzeti ekstra akışkan bir doku ile birleşerek kusursuz bir bitiş sağlar.

  • En iyi kaynaklardan temin edilen badem lezzeti
  • Yüksek yemiş iceriği: badem oranı %59
  • İnce öğütme konusuna özen gösterilen bir üretim hattında işlenerek benzersiz pürüzsüz ve akışkan bir dokuya sahip bir pralin elde edilir.

Müşteri avantajları

  • Kusursuz bitişli ekstra akışkan bir doku
  • Kullanıma hazır
  • Oda sıcaklığında kullanımı çok kolay
  • Endüstriyel üretim süreci ile uyumlu
  • Sonsuz bir ilham ve yaratıcılık kaynağı
  • Pastacılık ve çikolata yapımında geniş bir uygulama alanı: pastacılık kreması lezzetlendirme, hamur işlerinde dolgu, çikolata süslemesi, spesiyal çikolata dolgusu

Tüketici avantajları

  • Lezzetli bir pralin vaadi
  • Bademin zengin tadı