Kek ve pandispanyalarınızda kullanabileceğiniz yüksek hacim veren kek emülgatörü.
Su, emülgatör (yağ asitlerinin mono- ve digliseridleri (E471), yağ asitlerinin poligliserol esterleri (E475)), nem verici (propilen glikol (E1520), sorbitol şurubu (E420ii)), palm stearik asit, asitlik düzenliyici (Potasyum Hidroksit (E525))
Acti-Fresh, keklerde yumuşaklık, nemlilik ve ufalanma gibi özellikleri iyileştirerek ürünün daha uzun süre taze kalmasını sağlayan E kodu içereyen enzim karışımıdır.
Ürünlerimiz ve iş süreçlerinize uygun çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.
Puratos, dünya çapında pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine kaliteli ürünler ve çözümler sunar.