Her türlü una ve uygulamaya uygun çeşit ve paketli ekmek yapımı için un işlem maddesi. Çeşit ekmek reçetelerinin yanısıra pizza, kruvasan, poğaça vb. mayalı ürünlerde de kullanılabilir.
1975 yılında piyasaya sürüldüğünden beri, S500 ekmek geliştiricileri için dünya çapında bir referans noktası olmuştur. Endüstriyel fırıncıların yanı sıra Artisan da S500'ü ekmek yapım sürecinin tüm aşamalarında mutlak güvenlik sağlayan, üstün kaliteli fırın ürünleri elde etmelerine yardımcı olan birinci sınıf bir ürün olarak görüyor.
Double Bake Fresh hamur geliştiricisiyle müşterilerinize her zaman lezzetli ve taze yarı pişmiş ekmekler sunabilirsiniz.
Fermente edilmemiş donuk hamur lamine ürünler için hamur geliştirici
Endüstriyel ve yarı-endüstriyel fırınlar ile tünel fırınlar için hamburger, tost ve sandviç ekmeği yapımı için ekmek geliştirici.
Ürünlerimiz ve iş süreçlerinize uygun çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.
Puratos, dünya çapında pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine kaliteli ürünler ve çözümler sunar.