S 500 Activ

Her türlü una ve uygulamaya uygun çeşit ve paketli ekmek yapımı için un işlem maddesi. Çeşit ekmek reçetelerinin yanısıra pizza, kruvasan, poğaça vb. mayalı ürünlerde de kullanılabilir.

  • Her çeşit ve bölge un tipine uygundur
  • Hamura ekstra direnç sağlar, çökmesini engeller
  • Ekmeklerde ekstra çıtır kabuk sağlar
  • Kısa süreli donuk raf ömrüne sahip ürünlerde kullanılabilir (2-3 haftaya kadar)
Müşteri avantajları
  • Tüm koşullarda gönül rahatlığı ile kullanılabilir
  • Yüksek standart kalite
  • Oğlanüstü hacim ve düzenli şekil elde etme
  • Çok çeşitli ürünlerde kullanma imkanı
Tüketici avantajları
  • Taze ürün kalitesi
  • Her daim standart ürün

1975 yılında piyasaya sürüldüğünden beri, S500 ekmek geliştiricileri için dünya çapında bir referans noktası olmuştur. Endüstriyel fırıncıların yanı sıra Artisan da S500'ü ekmek yapım sürecinin tüm aşamalarında mutlak güvenlik sağlayan, üstün kaliteli fırın ürünleri elde etmelerine yardımcı olan birinci sınıf bir ürün olarak görüyor.

İlgili ürünleri keşfedin

Kimo Croissant A+

Fermente edilmemiş donuk hamur lamine ürünler için hamur geliştirici

Soft'r Alpaga

Hamburger, tost ve sandviç yapımı için toz hamur geliştirici

Talento Alpaga

Endüstriyel ve yarı-endüstriyel fırınlar ile tünel fırınlar için hamburger, tost ve sandviç ekmeği yapımı için ekmek geliştirici.

Kimo Long A+

Fermente edilmemiş donuk hamur ekmekçilik ürünleri için hamur geliştirici

İletişim

Ürünlerimiz ve iş süreçlerinize uygun çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

İletişim

Hizmetlerimiz

Puratos, dünya çapında pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine kaliteli ürünler ve çözümler sunar.

Daha fazla bilgi