Acti-Fresh PY16

Acti-Fresh, keklerde yumuşaklık, nemlilik ve ufalanma gibi özellikleri iyileştirerek ürünün daha uzun süre taze kalmasını sağlayan E kodu içermeyen enzim karışımıdır.

  • Enzim teknolojisine dayalı bir inovasyon çözümdür
  • Yumuşaklık, nemlilik, esnek yapı dahil olmak üzere farklı kek tazeliği parametreleri üzerinde kanıtlanmış pozitif bir etkiye sahiptir
  • Tüm kek uygulamalarında kullanılabilir
Müşteri avantajları
  • Kaliteli ve fark yaratan kekler üretme
  • Satışları artırma
  • İhracat potansiyelini artırma
Tüketici avantajları
  • Birinci sınıf kalitede kekler
  • Raf ömrünün her anında tazelik

Araştırmalarımız, tüketicilerin kek yediği zaman, memnuniyeti değerlendirirken tazeliğin onların bir numaralı kriteri olduğunu ortaya koymaktadır. Acti-Fresh, 2008'den beri, her çeşit kek uygulamalarınızda yumuşak, nemli yapılı, daha uzun süre taze kalabilen ürünler üretmenizi sağlar.

İlgili ürünleri keşfedin

Acti-Fresh PO14

Acti-Fresh, keklerde yumuşaklık, nemlilik ve ufalanma gibi özellikleri iyileştirerek ürünün daha uzun süre taze kalmasını sağlayan enzim ve emülgatör karışımı.

Tegral Satin Cream Cake Havuçlu

Havuçlu kek yapımı için toz miks.

Tegral Suffle

Sufle yapımı için toz miks.

Tegral Trileçe

Trileçe yapımı için hazır toz karışım

İletişim

Ürünlerimiz ve iş süreçlerinize uygun çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

İletişim

Hizmetlerimiz

Puratos, dünya çapında pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine kaliteli ürünler ve çözümler sunar.

Daha fazla bilgi