1946’dan bu yana kuru yemiş işleme konusunda uzmanlaşan PatisFrance, en kaliteli hammaddeleri en güvenilir kaynaklardan temin eder. Uzman ekiplerimiz tarafından titizlikle seçilen, kontrol edilen ve özenle işlenen yemişler, eşsiz lezzet ve dokuya sahip pralinlere dönüşür.
Bugün, bu ustalığı bir adım öteye taşıyor; portföyümüze gururla eklediğimiz 9 yeni pralin çeşidini sizlerle buluşturuyoruz. Her biri, damaklarda iz bırakacak lezzet deneyimi sunmak üzere özenle geliştirildi.
Sizi, bu özel koleksiyonla birlikte lezzetin sınırlarını birlikte yeniden keşfetmeye davet ediyoruz.
Pralin yalnızca kuru yemiş ve şekerden yapılan bir dolgudur.
Fransa’da pralin, “Fransız Şekerleme Meslek Kuralları” ile katı bir şekilde tanımlanmıştır. Bu kurallar, pralinin en az %50 oranında kuru yemiş ile yapılması gerektiğini belirtmektedir. PatisFrance olarak size son derece lezzetli, kaliteli ve fark yaratan bir ürün sunmak için pralinin bu tanımına saygı duyuyoruz.
Pralinin pek çok kullanım alanı vardır; pastacılıkta ganaj gibi bir çok ara ürünün içerisinde lezzet artırıcı olarak kullanılması, yaş pasta katmanları arasında direkt uygulanması ve çikolata dolgularında ister direkt ister farklı içeriklerle karıştırılarak kullanılması en temel uygulamalardır.
PatisFrance, 1946’dan itibaren kuru yemişlerin işlenmesi konusunda gerçek bir uzmanlığa sahiptir.
Tüm bu uzmanlığın lezzete dönüştüğü merkez Fransa’nın kuzey doğusundaki Charmes’da yer almaktadır. Burada, en iyi kaynaklardan gelen kuru yemişler uzman ekipler tarafından seçilir, ayrılır, işlenir ve kontrol edilir. Sonuç, onlarca yıllık uzmanlık ve sürekli inovasyondan faydalanan PatisFrance pralin serisidir. Pralinler, olağanüstü lezzetin ve dokunun eşsiz birleşimini temsil eder.