1946’dan bu yana kuru yemiş işleme konusunda uzmanlaşan PatisFrance, en kaliteli hammaddeleri en güvenilir kaynaklardan temin eder. Uzman ekiplerimiz tarafından titizlikle seçilen, kontrol edilen ve özenle işlenen yemişler, eşsiz lezzet ve dokuya sahip pralinlere dönüşür.
Bugün, bu ustalığı bir adım öteye taşıyor; portföyümüze gururla eklediğimiz 9 yeni pralin çeşidini sizlerle buluşturuyoruz. Her biri, damaklarda iz bırakacak lezzet deneyimi sunmak üzere özenle geliştirildi.
Sizi, bu özel koleksiyonla birlikte lezzetin sınırlarını birlikte yeniden keşfetmeye davet ediyoruz.
Pralin yalnızca kuru yemiş ve şekerden yapılan bir dolgudur.
Fransa’da pralin, “Fransız Şekerleme Meslek Kuralları” ile katı bir şekilde tanımlanmıştır. Bu kurallar, pralinin en az %50 oranında kuru yemiş ile yapılması gerektiğini belirtmektedir. PatisFrance olarak size son derece lezzetli, kaliteli ve fark yaratan bir ürün sunmak için pralinin bu tanımına saygı duyuyoruz.
Pralinin pek çok kullanım alanı vardır; pastacılıkta ganaj gibi bir çok ara ürünün içerisinde lezzet artırıcı olarak kullanılması, yaş pasta katmanları arasında direkt uygulanması ve çikolata dolgularında ister direkt ister farklı içeriklerle karıştırılarak kullanılması en temel uygulamalardır.
PatisFrance, 1946’dan itibaren kuru yemişlerin işlenmesi konusunda gerçek bir uzmanlığa sahiptir.
Tüm bu uzmanlığın lezzete dönüştüğü merkez Fransa’nın kuzey doğusundaki Charmes’da yer almaktadır. Burada, en iyi kaynaklardan gelen kuru yemişler uzman ekipler tarafından seçilir, ayrılır, işlenir ve kontrol edilir. Sonuç, onlarca yıllık uzmanlık ve sürekli inovasyondan faydalanan PatisFrance pralin serisidir. Pralinler, olağanüstü lezzetin ve dokunun eşsiz birleşimini temsil eder.
%45 Cacao-Trace sertifikalı Belcolade sütlü çikolata ve %36 fındık içeren yoğun kıvamlı ezme.
Bademli pralinin lezzeti ekstra akışkan bir doku ile birleşerek kusursuz bir bitiş sağlar.
%40 fındık ve Belcolade Origin Vietnam Bitter (%73 kakao) Cacao-Trace içeren yoğun kıvamlı ezme. Bitter çikolatanın yoğunluğuyla fındıkların hafif tadının birleşiminden gelen eşsiz denge.
Çarpıcı bir lezzet için Isigny karameli ve Guérande deniz tuzu ile kullanıma hazır çıtır dolgu.
Fındıklı pralinin yumuşaklığı ekstra akışkan bir doku ile birleşerek kusursuz bir bitiş sağlar
Bir tutam tuzla lezzetlendirilmiş bademli pralin ve mısırın kullanıldığı yenilikçi dolgu, gerçekten öne çıkan benzersiz bir tat sağlıyor. En son Taste Tomorrow araştırmasına göre, tüketiciler pasta ve çikolatalarında yeni tatlar ve yeni lezzet deneyimleri keşfetmekten hoşlanıyor. Aslında, Fransız tüketicilerin %80’inden fazlası alışılmadık, egzotik veya şaşırtıcı tatlar arıyor.
Şaşırtıcı ve fark yaratan bir doku için badem pralini ve patlayan şekerden yapılmış gevrek, kullanıma hazır bir dolgu
Ebro Deltası’ndan gelen bir miktar tuz ile %70 Marcona bademinden yapılan geleneksel bir pralin, ortaya eşsiz ve yoğun bir tat çıkarıyor
Güçlü bir tada ve taneli bir dokuya sahip, geleneksel yöntemlerle üretilmiş pralin. %67 oranında kavrulmuş fındık ve bademden üretilmiştir.