Fındık, yüzyıllar boyu yaygın şekilde kullanılmaktadır.
Zaten 17. yüzyılda pralin, fındık pastaları ve gianduja (fındık ve çikolata karışımı) şefler için bir ilham kaynağı olmuştur. Günümüzde, fındık lezzetleri tüm dünyada oldukça arzu edilmeyi sürdürmektedir. Onların eşsiz zevki kesinlikle birincil nedendir, ancak bunların harmanlandığı ve farklı kıvamda karışımlar ürettiği de önemli bir faktördür. Puratos, fındık ve katma değerli fındık ürünlerinin lider tedarikçisidir. 65 yılı aşkın tipik Fransız "el becerisi" ve sürekli inovasyonlar, bu Fransız mirasını canlı tutar.
Pralin and fındık spesiyaliteleri, çikolata yapımında, pastacılık ürünlerinde ürünlerinde sınırsız kullanıma sahiptir. Kremsi ve pürüzsüz yapısıyla kullandığınız pralin türü gerçek bir fark yaratır. Bir tatlandırıcı veya dolgu olarak kullanıldığında, her çeşit kreasyona mükemmellik katacaktır. Puratos, yerel ve uluslararası pazarın spesifik ihtiyaçlarına daha uygun bir ürün yelpazesini üretmek için en modern teknikleri ve en iyi malzemeyi kullanır.
Badem, antep fıstığı ve fındık sağlıklı olabilmek için pozitif besin maddeleriyle doludur. Yemişlerin en az %50'siyle hazırlandıkları için pralinler ve fındık ezmeleri bu faydaları içerir. Tarifinizde kullanılan yağın bir kısmını pralinlerle değiştirirseniz, fındıklarda bulunan doğal yağ vasıtasıyla faydalı besinlerin yanı sıra sağlıklı yağlar da ürünlerinize katkıda bulunacaktır.
Pralinler ve fındık ezmeleri, Çikolata, kakao ve fındık bazlı dolgular
Yoğun fındık aromalı çikolatalı krema
Pastacılık, Çikolata, Pralinler ve fındık ezmeleri
Birinci sınıf bir fındıklı çikolata dolgusu olan Carat Supercrem Fındıklı, nefis çikolata tadı ve güçlü fındık aromasının mükemmel bir karışımına sahiptir.
Çikolata, Pralinler ve fındık ezmeleri
Bademli pralinin lezzeti ekstra akışkan bir doku ile birleşerek kusursuz bir bitiş sağlar.
Çikolata, Pralinler ve fındık ezmeleri
%40 fındık ve Belcolade Origin Vietnam Bitter (%73 kakao) Cacao-Trace içeren yoğun kıvamlı ezme. Bitter çikolatanın yoğunluğuyla fındıkların hafif tadının birleşiminden gelen eşsiz denge.
Çikolata, Pralinler ve fındık ezmeleri
Ebro Deltası’ndan gelen bir miktar tuz ile %70 Marcona bademinden yapılan geleneksel bir pralin, ortaya eşsiz ve yoğun bir tat çıkarıyor
Çikolata, Pralinler ve fındık ezmeleri
Şaşırtıcı ve fark yaratan bir doku için badem pralini ve patlayan şekerden yapılmış gevrek, kullanıma hazır bir dolgu
Çikolata, Pralinler ve fındık ezmeleri
%45 Cacao-Trace sertifikalı Belcolade sütlü çikolata ve %36 fındık içeren yoğun kıvamlı ezme.
Çikolata, Pralinler ve fındık ezmeleri
Bir tutam tuzla lezzetlendirilmiş bademli pralin ve mısırın kullanıldığı yenilikçi dolgu, gerçekten öne çıkan benzersiz bir tat sağlıyor. En son Taste Tomorrow araştırmasına göre, tüketiciler pasta ve çikolatalarında yeni tatlar ve yeni lezzet deneyimleri keşfetmekten hoşlanıyor. Aslında, Fransız tüketicilerin %80’inden fazlası alışılmadık, egzotik veya şaşırtıcı tatlar arıyor.
Çikolata, Pralinler ve fındık ezmeleri
Güçlü bir tada ve taneli bir dokuya sahip, geleneksel yöntemlerle üretilmiş pralin. %67 oranında kavrulmuş fındık ve bademden üretilmiştir.
Çikolata, Pralinler ve fındık ezmeleri
Çarpıcı bir lezzet için Isigny karameli ve Guérande deniz tuzu ile kullanıma hazır çıtır dolgu.
Çikolata, Pralinler ve fındık ezmeleri
Fındıklı pralinin yumuşaklığı ekstra akışkan bir doku ile birleşerek kusursuz bir bitiş sağlar
Puratos Çikolata Merkezimizde, dünyanın en iyi çikolata ve pasta şefleri eşliğinde eğitim ve seminerler düzenlenmektedir.
Kakao-İzinde sürdürülebilir uzun vadeli kakao üretimini sağlamak için çiftçilerle doğrudan çalışmaya adanmış bir programdır.