Lezzetin Tarihçesi

Eklerin tarihi, 19. yüzyıla daha çok “pain à la duchesse” ve “petite du chesse” adıyla bilindiği döneme rastlar. Ünlü Fransız şef Antonin Carême’nin (1784-1833) orijinal tarifi revize ettiği ve modern ekleri yarattığı söylenmektedir.

Lezzetinden dolayı ışık hızıyla yenen tatlı ismini ışık anlamına gelen Eclair'den almıştır.

Bu lezzeti ürün portföyünüze eklemek için Tegral Clara Ultra ürünümüzü keşfedin.

Bu muhteşem lezzetin nasıl yapıldığını görmek ister misiniz? Sizler için ekler tarifi videosu hazırladık. Ekler tarifi videomuzu izleyerek bu muhteşem tarifi rahatlıkla ürün portföyünüze ekleyebilirsiniz.

İletişim

Ürünlerimiz ve iş süreçlerinize uygun çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

İletişim

Hizmetlerimiz

Puratos, dünya çapında pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine kaliteli ürünler ve çözümler sunar.

Daha fazla bilgi