Sapore Sorgül Tempo

Ekşi maya fermantasyon süreci sırasında oluşan organik asitler; nişastanın sindirim hızını yavaşlatarak ekşi mayalı ekmeğin glisemik indeksini düşürür.

Sapore Siyez ekşi mayası ekmeğe eşsiz bir aroma, lezzet, hacim ve doku kazandırır.

  • Eşsiz lezzet ve aroma
  • Mükemmel iç yapı (nemli iç yapı) ve çıtır kabuk
  • Ekşi mayanın doğallığından gelen, daha uzun süre tazelik
  • Sıvı formda olduğu için esnek ve daha kolay kullanım

Birçok ülkede, ekmek deyince akla en önemli özellikler lezzetli, sağlıklı ve taze olmasıdır. Puratos'un 25 seneyi aşkın süredir yürüttüğü ekşi hamur teknolojisi ile bu özel ekmeğe ulaşmak çok daha kolay. Farklı tahıllar ve unları, çok çeşitli mikroorganizmaları bir araya getiren ve gelişmiş fermantasyon teknikleri içeren bu teknoloji sayesinde, Puratos Sapore ekşi maya ürün grubu ile birbirinden lezzetli ekmekleri üreticilere ve dolayısıyla tüketicilere sunuyor.

Müşteri avantajları

  • Kullanım kolaylığı
  • Ekmeğe kalite ve lezzet katar
  • Ürün portföyünde farklılaşma

Tüketici avantajları

  • Daha lezzetli ve sağlıklı ekmekler
  • Daha uzun süre tazelik
  • Geleneksel ve doğal ürünler

Tam açıklamayı görüntüleyin

Ekşi maya fermantasyon süreci sırasında oluşan organik asitler; nişastanın sindirim hızını yavaşlatarak ekşi mayalı ekmeğin glisemik indeksini düşürür.

Sapore Siyez ekşi mayası ekmeğe eşsiz bir aroma, lezzet, hacim ve doku kazandırır.

  • Eşsiz lezzet ve aroma
  • Mükemmel iç yapı (nemli iç yapı) ve çıtır kabuk
  • Ekşi mayanın doğallığından gelen, daha uzun süre tazelik
  • Sıvı formda olduğu için esnek ve daha kolay kullanım

Birçok ülkede, ekmek deyince akla en önemli özellikler lezzetli, sağlıklı ve taze olmasıdır. Puratos'un 25 seneyi aşkın süredir yürüttüğü ekşi hamur teknolojisi ile bu özel ekmeğe ulaşmak çok daha kolay. Farklı tahıllar ve unları, çok çeşitli mikroorganizmaları bir araya getiren ve gelişmiş fermantasyon teknikleri içeren bu teknoloji sayesinde, Puratos Sapore ekşi maya ürün grubu ile birbirinden lezzetli ekmekleri üreticilere ve dolayısıyla tüketicilere sunuyor.

Müşteri avantajları

  • Kullanım kolaylığı
  • Ekmeğe kalite ve lezzet katar
  • Ürün portföyünde farklılaşma

Tüketici avantajları

  • Daha lezzetli ve sağlıklı ekmekler
  • Daha uzun süre tazelik
  • Geleneksel ve doğal ürünler

Tam açıklamayı görüntüleyin