4 dk. yavaş + 12 dk. hızlı devirde (suyun %60’ı doğrudan verilir; kalanı yoğurma sırasında azar azar ilave edilir)
Ön Dinlendirme:
Yağlanmış kapalı plastik kapta 90 -120 dk. (Veya hacmi 3-4 katına çıkana kadar)
Şekillendirme:
Mayalanmış hamur bol un serilmiş tezgaha dökülür. 10 cm. şerit kesilip yan döndürülür ve uzatılır. Daha sonra bu şeritten 20 cm. civarında parçalar kesilip takla attırılıp, tavaya dizilir.
Son Dinlendirme:
Oda sıcaklığında 25-30 dk.
Pişirme:
Taş tabanlı fırında; buhar verilerek 220 ºC'de 20-25 dk.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.