Bagel

Bagel, mayalanmış buğday hamurundan yapılmış halka şeklinde bir ekmektir. Polonya, Krakow'da 1610 civarında icat edildi ve hızla Yahudi toplum diyetinin temelini oluşturdu. Daha sonra, işlerini geliştirmeye başlayan göçmen Yahudiler tarafından bagel Amerika'ya getirildi.

Bugün, bagel Kuzey Amerika'da çok popüler olan iki ana çeşide ayrılıyor:

New York usulü bagel: Malt ve tuzla yapılıyor ve suda kaynatılıp fırında pişiriliyor

Montreal bagel: Daha tatlı ve gevrek bir versiyon. Bu bagel, şeker içerir ve odun ateşinde fırında pişirmeden önce bal aromalı suda kaynatılır.

Bagel tariflerinde sayısız olasılık vardır: Beyaz, tam tahıllı hamurla yapılabilir, haşhaş veya susam serpilebilir.

Kullanabileceğiniz Puratos ürünleri

Sapore Rigoletto

Her türlü beyaz ekmeğinizi hazırlarken kullanacağınız Sapore Rigoletto doğal toz fermente buğday ekşisi, öne çıkan odunsu aromasıyla ekmeğinizin lezzetine lezzet katıyor..

Belcolade Noir Selection Grains

Belcolade, geleneksel yöntemler ile sadece Belçika'da üretilen gerçek Belçika çikolatasıdır. Özenle seçilen kakao çekirdeklerinden, yılların getirdiği tecrübe ile üretilen çikolata, tüketicilerin beklentilerinin ötesinde bir lezzet sunmaktadır.

Softgrain Multigrain

Tam taneli ekmek yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Softgrain Multigrain sıvı ekşi hamur içinde pişirilmiş tahıl taneleri sayesinde normal hamurunuzla özel ekmekler yaratma fırsatı sunar.