Baget

Fransa’da özellikle geleneksel kahvaltıların vazgeçilmezi olan baget, karakteristik tadıyla kahvaltıdan taşıp günün her öğünü popüler olmayı başardı. Kendine has yumuşak iç yapısı, gevrek kabuğu ve özel şekliyle de tüm dünyanın dikkatini üstüne çekti. 1920 yılında ekmek ustalarının saat 04.00’den önce çalışmasını yasaklayan kanunun çıkması ile klasik ekmeklerin uzun yapım sürelerine alternatif olarak yaratılan, ince ve uzun yapısıyla pişmeyi kolaylaştıran bagetleri yapmak Puratos ile artık çok daha kolay.

Kullanabileceğiniz Puratos ürünleri

O-tentic Durum

Ekşi maya teknolojisine dayalı aktif ekmekçilik bileşeni olan O-tentic Durum, kullanımı kolaylığı ve Durum buğdayından gelen doğal içeriğiyle mükemmel lezzette geleneksel ekmeklerin yapımı için yanınızdan ayıramayacağınız çözüm ortağınızdır.

O-tentic Origin

Ekşi maya teknolojisine dayalı aktif ekmekçilik bileşeni olan O-tentic Origin, kullanımı kolaylığı ve doğal içeriğiyle mükemmel lezzette geleneksel ekmeklerin yapımı için yanınızdan ayıramayacağınız çözüm ortağınızdır.

Sapore Rigoletto

Her türlü beyaz ekmeğinizi hazırlarken kullanacağınız Sapore Rigoletto doğal toz fermente buğday ekşisi, öne çıkan odunsu aromasıyla ekmeğinizin lezzetine lezzet katıyor..