Ciabatta

İtalya’nın Lombardy bölgesindeki fırıncılar, geleneksel zeytinyağlı ekmeklerini pişirirken bu lezzetin bir gün Akdeniz’i aşacağını tahmin eder miydi? Ekmeklerinin günün birinde Fransız bagetinin en büyük rakibi olacağını? İşin aslı şu ki; 1982 yılında Fransa’dan ithal edilen bagetlerin İtalyan sandviç sektörünü tehdit ettiğini düşünen ekmek ustları, Ciabatta’yı yaratarak Fransız bagetinin en büyük rakibi oldular. İtalyanların tüm nefis lezzetleriyle uyumlu Ciabatta’nın ‘dünya ekmekleri’ arasına girmesinin sebebiyse aslında çok açık; sandviç yapımına uygun mükemmel şekli ve eşlik ettiği kahvaltıları unutulmaz kılması.

Kullanabileceğiniz Puratos ürünleri

O-tentic Durum

Ekşi maya teknolojisine dayalı aktif ekmekçilik bileşeni olan O-tentic Durum, kullanımı kolaylığı ve Durum buğdayından gelen doğal içeriğiyle mükemmel lezzette geleneksel ekmeklerin yapımı için yanınızdan ayıramayacağınız çözüm ortağınızdır.

O-tentic Origin

Ekşi maya teknolojisine dayalı aktif ekmekçilik bileşeni olan O-tentic Origin, kullanımı kolaylığı ve doğal içeriğiyle mükemmel lezzette geleneksel ekmeklerin yapımı için yanınızdan ayıramayacağınız çözüm ortağınızdır.

Sapore Rigoletto

Her türlü beyaz ekmeğinizi hazırlarken kullanacağınız Sapore Rigoletto doğal toz fermente buğday ekşisi, öne çıkan odunsu aromasıyla ekmeğinizin lezzetine lezzet katıyor..

Easy Ciabatta

Easy Ciabatta miksi ile birbirinden faklı reçeteler deneyebilir, değişik baharat ve sebzeler ekleyerek farklı lezzetler yakalayabilirsiniz.

Kimo Long A+

Fermente edilmemiş donuk hamur ekmekçilik ürünleri için hamur geliştirici

S 500 Activ

Her türlü una ve uygulamaya uygun çeşit ve paketli ekmek yapımı için un işlem maddesi. Çeşit ekmek reçetelerinin yanısıra pizza, kruvasan, poğaça vb. mayalı ürünlerde de kullanılabilir.

Quick Step Crispy

Fermente edilmiş donuk hamur ekmekçilik ürünleri için hamur geliştirici