Hamburger Ekmeği

Hamburger ekmeği yumuşak bir ekmek türüdür. İkiye bölünüp arasına et, marul, domates ve çeşniler eklenerek hamburger elde edilir. Büyük olasılıkla hamburger ekmeğini, karısının pişirdiği eti ekmeğin arasına koyarak ilk kullanan kişi Oscar Weber Bilby’dir, ancak buna benzer ekmekler o zamanlar da vardı ama gerçek bir hamburger ekmeği sayılmazlardı. Modern hamburger ekmeğinin 1916 yılında Walter Anderson adında bir şef tarafıdan bulunduğu fikri kabul görmektedir. Hamburger ekmekleri yuvarlak ancak düz olacak şekilde tasarlanmıştır. Çok fazla hacim eklenmeden iç malzemeyi taşıyacak şekilde tasarlanırlar.

Kullanabileceğiniz Puratos ürünleri

Sapore Rigoletto

Her türlü beyaz ekmeğinizi hazırlarken kullanacağınız Sapore Rigoletto doğal toz fermente buğday ekşisi, öne çıkan odunsu aromasıyla ekmeğinizin lezzetine lezzet katıyor..

Sunset Glaze

UHT teknolojisi kullanılarak üretilen Sunset Glaze, steril bir yumurta ikamesidir. Olağanüstü bir parlaklık ve renk sağlamanın yanında üretim esnasında yumurta ile yaşanan tüm sorunların önüne geçmenizi sağlar. Endüstriyel sprey makineleri dahil tüm ekipmanlara uygundur.

Soft'r Alpaga

Hamburger, tost ve sandviç yapımı için toz hamur geliştirici

Talento Alpaga

Endüstriyel ve yarı-endüstriyel fırınlar ile tünel fırınlar için hamburger, tost ve sandviç ekmeği yapımı için ekmek geliştirici.