Çavdar Ekmeği

Çavdar ekmeği çavdar unu ile buğday unu birleştirerek yapılır. Çavdar ekmeği çavdar tanelerinden çeşitli oranlarda un ile yapılan ekmek türüdür. Kullanılan unun türüne ve renklendirici ajanların eklenmesine bağlı olarak açık ya da koyu renkli olabilir ve tipik olarak buğday unundan yapılan ekmekten daha yoğundur. Lif oranı beyaz ekmeklerden daha yüksektir ve genellikle renk olarak daha koyu ve tad olarak daha güçlüdür.

Kullanabileceğiniz Puratos ürünleri

Softgrain Çavdar

Tam taneli ekmek yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Softgrain Çavdar sıvı ekşi hamur içinde pişirilmiş çavdar taneleri sayesinde normal hamurunuzla özel ekmekler yaratma fırsatı sunar.

Sapore Othello

Çavdar, buğday ve tahıllı ekmeklerinizi hazırlarken kullanacağınız Sapore Othello doğal toz çavdar ekşisi, öne çıkan malt aromasıyla ekmeğinizin lezzetine lezzet katıyor.

Sapore Salome

Çavdar, buğday ve tahıllı ekmeklerinizi hazırlarken kullanacağınız Sapore Salome doğal sıvı çavdar ekşisinin öne çıkan hafif tatlımsı lezzeti sayesinde ekmeğiniz çok daha lezzetli hale geliyor.

Sapore Aroldo

Çavdar, buğday ve tahıllı ekmeklerinizi hazırlarken kullanacağınız Sapore Aroldo doğal sıvı çavdar ekşisi, ekmeğinizin lezzetine lezzet katıyor.