Tegral Suffle

Lezzetin Tarihçesi

Efsaneye göre sufle, Fransa’da kakaolu pandispanya yapımı sırasında, ürün tam pişmeden fırından çıkartılınca sıcak ve akışkan bir yapı elde edilmiş ve böylece keşfedilmiştir.

Bu lezzet, Fransa'da yumuşak anlamına gelen "Moelleux" olarak adlandırılır. Yumuşak bir çikolata, patlayan bir yanar dağdan akan erimiş lava benzetildiğinden Amerika'da kekin ismi "Lava Cake" konulmuştur.

Bu lezzeti ürün portföyünüze eklemek için Tegral Suffle ürünümüzü keşfedin.

İletişim

Ürünlerimiz ve iş süreçlerinize uygun çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

İletişim

Hizmetlerimiz

Puratos, dünya çapında pastacılık, ekmekçilik ve çikolata sektörlerine kaliteli ürünler ve çözümler sunar.

Daha fazla bilgi