Bodrum Mandalinalı Trileçe

İçindekiler

gr
Taban için
Tegral Trileçe 1000
Yumurta 500
Yağ 100
Su 200
Sos için
Whippak 1500
Vivafil Bodrum Mandalinası 250
Süt 1500
Kreması için
Chantyvit 100
Vivafil Bodrum Mandalinası 150
Su 150

Hazırlanışı

Tabanın hazırlanışı
  1. Yağ hariç tüm malzemeler yüksek hızda 5 dk. çırpılır, daha sonra orta devire alınıp yağ ilave edilir ve 1 dk. daha çırpılır.
  2. 180-200°C’de 25-30 dk. pişirilir.

Sos hazırlanışı
  1. Tüm malzemeler karıştırılır.

Kremanın hazırlanışı
  1. Tüm malzemeler mikserde 3 dk. çırpılır.

Trileçe Yapılışı
  1. Hazırlanan trileçe keki sos ile ıslatılır. Daha sonra üzeri krema ile dekore edilir.

Bodrum Mandalinalı Trileçe...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele