Meyve Dolgulu Muffin

İçindekiler

Hazırlanışı

Keki için

Bütün yumurta, yağ ve su mikserde 1 dk. düşük hızda + 4 dk. orta hızda karıştırılır. Hazırlanan karışıma Chocolante Sütlü parça çikolata eklenir. Karışım büyük muffin kalıbına 100-110 gr. dökülür ve Cremfil Vişne ve Vivafil Kayısı dolguları sıkılır. Taş tabanlı fırında 180 °C'de 30-35 dk. konveksiyonel fırında ise 155 °C'de 25-30 dk. pişirilir. Pişirilen kekler soğumaya bırakılır.

Dekorasyon için

Carat Kakao çikolata parçaları ile dekore edilir.

Hem meyve dolgulu hem de çikolata parçalarıyla hazırlanmış favori muffinimizi denediniz mi?

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele