Yağ haricindeki tüm malzemeler bir çırpıcı ile yüksek hızda 5 dakika karıştırılıp orta devire alınır ve sıvı yağ ilave edilir, 1 dakika daha karıştırılır.
Tepsiye dökülen hamur 15 dakika boyunca 160°C'de pişirilir.
Dekorasyon
Bir kat trileçe keki bir krem brüle güvecine yerleştirilir.
Whippak ve sütle hazırlanan sos ile ıslatılır. Daha sonra şeker serpilip pürmüz ile karamelize edilir.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.