Aşkın Ritimleri

İÇİNDEKİLER

HAZIRLANIŞI

Ahududulu Mereng: Taze frambuaz hariç tüm malzemeleri benmari usulü 50°C’ye kadar ısıtın. Karışımı oda sıcaklığına gelene kadar çırpın. Silikon bir kalıba sıkın ve üzerine biraz kuru ahududu serpin.

Konveksiyon tipi fırında, üst ve alt sıcaklık 80°C olacak şekilde, 180 dakika pişirin.

Meyveli Dolgu: Brillo Frambuaz’ı 80°C’ye kadar ısıtın. Brillo Sade’yi ekleyin ve homojen bir kıvam alana kadar iyice karıştırın. Topfil Karadut’u karışıma ekleyin ve küçük yarım küre kalıplara 20 gramlık porsiyonlar halinde dökün. Üzerine bir miktar kırmızı kuş üzümü serpin ve dondurun.

Çikolatalı Şanti: Ambiante'yi 80°C'ye ısıtın ve çikolatanın üzerine dökün. Homojen hale gelene kadar karıştırın ve bir gece buzdolabında bekletin. Kullanmadan önce yavaş hızda hafifçe çırpın.

Dekorasyon: Beze içerisine koymak için çikolatadan küçük diskler oluşturun

Zorluk Derecesi

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele