Amber Çikolatalı Dulcerio Pasta

İçindekiler

Hazırlanışı

Kekin yapılışı
Kek malzemeleri orta hızda 3 dk. karıştırılır. Pasta çemberinin içine yağlı kağıt konarak hazırlanan kek hamuru kalıba dökülür ve 180 °C’de 35-40 dk pişirilir. (pişirme süresi kek kalıbının büyüklüğüne göre değişebilir)

Kremanın yapılışı
Festipak, çözünebilir kahve, Deli Dulce De Leche ocakta kaynatılır sonra Belcolade Selection Amber ilave edilir. Limon rendesi eklenerek dolapta soğutulur. Daha sonra çırpılmış Chantypak ile karıştırılıp çembere 2 pat kekin arasına konarak dolapta dondurulur.

Pasta kaplaması yapılışı
Çikolatalar eritilir, sıvı yağ eklenir, iyice karıştırılıp mermerde karanfil çekilip pastanın üzeri dekore edilir.

Belcolade Selection Amber

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele