Amerikan Cookies

İçindekiler

gr
Tegral Soft Cookie 1000
Belcolade Lait Selection 2000
Tereyağı 220
Su (10°C) 100
Çeşni 400

Hazırlanışı

Tergal Soft Cookie, tereyağı, su ve çeşni yaklaşık 3 dk. mikserde palet yardımı ile yoğurulur. Hazırlanan karışım 40 gr.'lık parçalar halinde tava veya tepsiye konulur. Taban fırında 180°C’de 15 dk. pişirilir. Konveksiyonel fırında 150°C’de 15 dk. pişirilir. Pişirilen hamur soğumaya bırakılır. Belcolade Lait Selection yaklaşık 50 °C’de eritilir. Çikolatanın ısısı temperleme işlemiyle              28-30°C’ye getirilir. Hazırlanan çikolata 40 X 60 tavaya silpat serilerek dökülür. Önceden soğumaya bırakılan hamur ufalanarak tüm yüzeye dağıtılır.

Tüm çikolata sevenler için lezzetli ve kolay bir tarif, çeşitli kombinasyonlarla muhteşem Amerikan Cokkie...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele