Beyaz Kek:
Sıvı yağ hariç diğer tüm malzemeler orta hızda mikserde 4 dk çırpılır. Ardından sıvı yağ ilave edilip orta hızda 1 dk çırpılır. Hazırlanan karışım 2 adet 40 x 60 tepsiye açılır.
Taban fırında 180°C sıcaklıkta yaklaşık 11-12 dk pişirilir.
(Konveksiyonel fırın tercih edilecek ise 160°C sıcaklıkta yaklaşık 8-9 dk pişirilir.)
Krema:
Delice cream ve su mikserde 4 dakika hızlı devirde çırpılır. Çırpılan krema 10 dakika dolapta dinlendirilir. Daha sonra Festipak ilave edilip 3 dakika daha hızlı devirde çırpılır. İçine Belcolade Blanc Selection Drop, Topfil Yaban Mersini ve Cremfil Vişne ilave edilip homojen hale gelen kadar karıştırılır. Tegral White Sponge Cake’e ince bir tabaka olarak sürülür. Sarma şeklinde sarılır ve ortadan ikiye kesilir.
Dekor Süslemesi:
Ambiante mikserde orta hızda 8-9 dakika çırpılır. Çırpılan Ambiante sarmanın üzerine dalgalı bir şekilde sürülür. Daha sonra yarısına Carat Kakao elenir. Ardından Belcolade Lait Selection ve Belcolade Blanc Selection ile dekore edilir.