Bitter Frambuazlı Mini Kek

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Dark Velvet 1000
Cremfil Frambuaz
Bütün yumurta 500
Sıvı yağ 300
Su 240
Kreması için
Festipak 1000
Belcolade Blanc Selection
Chantypak 300
Şurubu için
Harmony Neutre 300
Topfil Yaban Mersini 60
Su 200

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemler mikserde orta hızda 3 dk. karıştırılır. Hazırlanan karışım kalıplara doldurulur. Kekin içine Cremfil Frambuaz dolgusu sıkılır. Önceden ısıtılmış fırında 170° C'de 20-25 dk. pişirilir.

Kreması için

Festipak kaynama derecesine gelene kadar ısıtılır. İçerine Belcolade Blanc Selection eklenir, karıştırılır ve soğumaya bırakılır. Soğuyan krema mikser yardımı ile kabartılır. İçine Chantypak ilave edilir, kullanma hazır hale gelerek keklere desen verilebilir.

Şurubu için

Tüm malzemeler karıştırılır ve kaynatılır. Pişirilmiş kekler şuruba batırılır ve kekin şurubu çekmesi beklenir.

Bitter frambuazlu mini kekler ile lezzete lezzet katın...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele