Bitter Frambuazlı Mini Kek

İçindekiler

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemler mikserde orta hızda 3 dk. karıştırılır. Hazırlanan karışım kalıplara doldurulur. Kekin içine Cremfil Frambuaz dolgusu sıkılır. Önceden ısıtılmış fırında 170° C'de 20-25 dk. pişirilir.

Kreması için

Festipak kaynama derecesine gelene kadar ısıtılır. İçerine Belcolade Blanc Selection eklenir, karıştırılır ve soğumaya bırakılır. Soğuyan krema mikser yardımı ile kabartılır. İçine Chantypak ilave edilir, kullanma hazır hale gelerek keklere desen verilebilir.

Şurubu için

Tüm malzemeler karıştırılır ve kaynatılır. Pişirilmiş kekler şuruba batırılır ve kekin şurubu çekmesi beklenir.

Bitter frambuazlu mini kekler ile lezzete lezzet katın...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele