Bodrum Mandalinalı Bar Kurabiye

İçindekiler

gr
Vivafil Bodrum Mandalinası 300
Tegral Satin Cream Cake Orange Velvet 1000
Bütün yumurta 100
Tereyağı 300

Hazırlanışı

Tüm malzemeler yoğurulur. Elde edilen hamur ikiye bölünür. Yarısı dondurucuya atılır. Diğer yarısı merdane ile kare çember içerisine girebilecek şekilde açılır. 160° C' de 10 dk. ön pişirme yapılır. Ön pişirme yapılan hamur üzerine 2 mm kalınlığında Vivafil Bodrum Mandalinası dolgusu sıkılır. Dondurucuda olan diğer hamur rende yardımı ile çember üzerine rendelenir. Tekrardan 160° C'lik fırında toplam 35-40 dk. pişirilir. Pişirilen kek soğumaya bırakılır. Eni 1 cm boyu 3 cm olacak şekilde kesilip, şekil verilir.

Bodrum mandalinasının kurabiyeler ile enfes birleşimi...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele