Bodrum Mandalinalı Ekler

İçindekiler

Hazırlanışı

Eklerin hazırlanışı
  1. Tegral Clara Ultra ve su yüksek hızda 3 dakika karıştırılır, sıvı yağ eklenerek 2 dakika daha karıştırma işlemine devam edilir.
  2. Metal tava üzerine yıldız veya düz uçlu duy kullanılarak dökülür. 165°C’de küçük ebatlar 30 dk. büyük ebatlar 45-50 dk. pişirilir.

Kremanın hazırlanışı
  1. Tüm malzemeler mikserde 4 dk. çırpılır.

Çikolatalı sos hazırlanışı
  1. Tüm malzemeler mikserde 3 dk. çırpılır.

Ekler Yapılışı
  1. Hazırlanan eklerin içi krema ile doldurup üzeri çikolatalı sos ile dekore edilir.

Bodrum Mandalinalı Ekler...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele