Bodrum Mandalinalı Yeşil Verrine

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Green Velvet 1000
Bütün yumurta* 500
Sıvı yağ 300
Su 200
Kreması için
C.P.T Şekerli 350
Chantypak 750
Süt 1000
Dolgusu için
Vivafil Bodrum Mandalinası

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde 3 dk. orta devirde çırpılır. Hazırlanan karışım 40x60 tavaya dökülür. 180 °C’de 10-11 dk. pişirilir.

Kreması için

Süt kaynatılır. Kaynayan süt soğumaya bırakılır. Tegral C.P.T şekerli mikserde karıştırılır. Karışıma Festipak ve Chantypak ilave edilir. Kupların altına hazırlanan kek yerleştirilir. Üzerine krema sıkılır. 3. katına Vivafil Bodrum Mandalinası dolgusu yapılır. Bu işleme kup dolana kadar devam edilir. Kek kırıntısı ile dekore edilir.

Yeşil renkte bodrum mandalinalı enfes verrine...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele