Belcolade Selection Noir Cacao-Trace, Belcolade Selection Lait Cacao-Trace ve Belcolade Birinci Sınıf Kakao Yağı - Cacao-Trace’i birlikte 45°C’ye kadar eritin ve ısıtın.
PatisFrance Praliné Hazelnut 50% ve tuzu ekleyip karıştırın.
Karışımı 26–28°C’ye temperleyin.
Pralin karışımını 9 mm yüksekliğinde bir çerçeveye dökün ve kristalleşmeye bırakın.
Kaplama
Pralin dolguyu istenilen şekilde kesin ve temperlenmiş Belcolade Selection Lait Cacao-Trace çikolata ile kaplayın.
Hemen ardından üzerine kavrulmuş fındık küpleri serpin ve 5 dakika dinlendirin.
Ardından ikinci kez temperlenmiş Belcolade Selection Lait Cacao-Trace çikolata ile kaplayın ve 16°C’de, %60’ın altında bağıl nem seviyesinde kristalleşmeye bırakın.
Alternatif olarak, praliné barlarını Belcolade Selection Noir Intense Cacao-Trace bitter çikolata ile de kaplayabilirsiniz.
Birleştirme
Pralin karışımını 9 mm yüksekliğindeki bir çerçeveye dökün ve kristalleşme tamamlandıktan sonra istenilen boyutlarda kesin.
Temperlenmiş çikolata ile ilk kez kaplayın, ardından hemen üzerine kavrulmuş fındık küpleri serpin.
Son olarak, ikinci kez çikolata ile kaplayarak işlemi tamamlayın.
Keşfet
Tüm ilgili reçeteleri listele
Paket seç
Sepete eklendi
Ürün sepetinize eklendi
Puratos’a Hoşgeldiniz
Web sitemiz çerezler kullanır
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.