Çifte Lezzet Cheesecake

İçindekiler

gr. ml.
Kek için
Tegral Satin Moist Cake Chocolate 600
Yumurta 250
Sıvı Yağ 200
Su 250
Beyaz Cheesecake için
Deli Cheesecake 100
Belcolade Blanc Selection 30
Chantypak 250
Çikolatalı Cheesecake için
Deli Cheesecake 100
Belcolade Noir Selection 40
Chantypak 250

Hazırlanışı

Kekin Hazırlanışı
  1. Tüm malzemeler 3dk mikserde karıştırılır, 40x60 tepsiye yayılarak, 180 °C’de 18 dk pişirilir.

Cheesecake Hazırlanışı (beyaz-çikolatalı)
  1. Belcolade Blanc (Beyaz) Selection çikolata eritilir daha sonra Deli Cheesecake ile karıştırılır.
  2. Hazırlanan baz, çırpılmış Chantypak ile tekrardan karıştırılır.
  3. Belcolade Noir (Bitter) Selection çikolata eritilir daha sonra Deli Cheesecake ile karıştırılır. Hazırlanan baz, çırpılmış Chanytpak ile tekrardan karıştırılır.

Yapılışı
  1. Ufalanan Tegral Moist Chocolate Cake, muffin kek kalıplarının tabanına yerleştirilir.
  2. Sırasıyla beyaz cheesecake ve çikolatalı cheesecake eklenir ve -18 °C ‘de dondurulur.
  3. Kalıplardan çıkarılan donmuş cheesecake’lerin üzerine beyaz cheesecake karışımı sıkılarak dekore edilir.

Vazgeçilmez Tadıyla Çifte Lezzet Cheesecake ...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele