Çikolatalı Rulo Pasta

İçindekiler

gr
Kek için
Tegral Savoie 1000
Yumurta 1000
Dolgu için
Whippak 100
Coverfil Bitter 400
Cremfil Karamel 150
Kapalama için
Coverfil Bitter

Yapılışı

Kekin Hazırlanışı
  1. Tegral Savoie ve yumurta hızlı devirde 6 dk. karıştırılır. 
  2. Tepsiye yaklaşık 1 cm. kalınlığında dökülür ve 210 ⁰C'de 12-13 dk. pişirilir.

Dolgu hazırlanışı
  1. Whippak çırpılır ve Coverfil Bitter ve Cremfil Karamel ile karıştırılır.

Birleştirme
  1. Hazırlanan dolgu kekin üzerine sürülür ve rulo şeklinde sarılır. 
  2. Pastanın üzeri Coverfil Bitter ile kaplanıp çikolata dekoru ve taze meyve ile süslenir.

Hem şık hem lezzetli bir rulo pasta...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele