Çikolatalı Fındıklı Cheesecake Cup

İçindekiler

gr. ml.
Kek için
Tegral Satin Moist Cake Chocolate 600
Yumurta 250
Sıvı Yağ 200
Su 250
Cheesecake için
Deli Cheesecake 500
Festipak 500
Whippak 500
Carat Pralin Supercream Nutty 150
Hamur için
Tegral Soft Cookie 1000
Margarin 220
Su 100
Belcolade Blanc Selection 400

Hazırlanışı

Kekin Hazırlanışı
  1. Tüm malzemeler 3 dk mikserde karıştırılır, 40x60 tepsiye yayılarak, 180 °C’de 18 dk pişirilir.

Cheesecake Hazırlanışı
  1. Festipak ve Whippak mikserde çok akışkan olmayacak şekilde çırpılır, Deli Cheesecake eklenir. 
  2. Carat Pralin Supercrem Nutty dalgalı bir görüntü oluşturacak şekilde karıştırılır.

Hamurun Hazırlanışı
  1. Tegral Soft Cookie, Margarin ve su 2 dk mikserde karıştırılıp çikolata parçaları ilave edilir ve homojen karışım elde edene kadar tekrar karıştırılır. 
  2. Daha sonra 70 gr olarak kesilen hamurlar konveksiyonel fırında 150-160 °C’de 12-13 dk pişirilir.

Yapılışı
  1. Taban olarak hazırlanan kek ufalanıp kavanozun tabanına yerleştirilir. 
  2. Pralinli ve sade olarak hazırlanan cheesecake karışımları sırasıyla kavanoza doldurulur, en üst katına pralin konularak üzeri parçalanan kurabiye parçalarıyla süslenir.

Çikolatalı Fındıklı Cheesecake Kup....

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele