Çikolatalı Fıstıklı Pasta

İçindekiler

gr
Pandispanya için
Tegral Savoie Kakao 1000
Su 100
Krema için
Cremyvit Beyaz 400
Su 1000
Whippak 150
Belcolade Noir Selection 180
Ganaj İçin
Chantypak 1000
Festipak 500
Belcolade Noir Selection 500

Hazırlanışı

Pandispanya hazırlanışı
  1. Bütün malzemeler mikserde 8 dk yüksek hızda çırpılır, 180 °C’de 35 dk pişirilir.

Kremanın hazırlanışı
  1. Cremyvit ve su mikserde orta hızda 4 dk çırpılır , 1 dk dinlendirdikten sonra Whippak ilave edilip 3 dk daha hızlı devirde çırpılır.
  2. Daha sonra eritilmiş Belcolade Noir Selection ilave edilip iyice karıştırılır.

Ganaj Hazırlanışı
  1. Festipak ocakta kaynatılır, daha sonra Belcolade Noir Selection ilave edilip karıştırılır.
  2. Son olarak çırpılmış Chantypak ( %70 çırpılmış) ilave edilip tekrar karıştırılır.

Pasta hazırlanışı
  1. Hazırlanan pandispanya 3 pat olarak kesilir, alt patın üzerine hazırlanan krema sürülüp mat fıstık atılır daha sonra az miktarda çikolatalı ganaj sürülüp ikinci pat konulur.
  2. İkinci patın üzerine çikolatalı ganajdan sürülüp tekrar mat fıstık ve parça çikolata konulur. Çikolatalı ganajdan az miktarda sürülüp son pat konulur. Hazırlanan pasta ganaj ile sıvanıp üzeri Coverfil Dark ile kaplanır. İsteğe göre dekore edilir.

Çikolata Fıstıklı Pasta...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele