Bütün malzemeler mikserde 8 dk yüksek hızda çırpılır, 180 °C’de 35 dk pişirilir.
Kremanın hazırlanışı
Cremyvit ve su mikserde orta hızda 4 dk çırpılır , 1 dk dinlendirdikten sonra Whippak ilave edilip 3 dk daha hızlı devirde çırpılır.
Daha sonra eritilmiş Belcolade Noir Selection ilave edilip iyice karıştırılır.
Ganaj Hazırlanışı
Festipak ocakta kaynatılır, daha sonra Belcolade Noir Selection ilave edilip karıştırılır.
Son olarak çırpılmış Chantypak ( %70 çırpılmış) ilave edilip tekrar karıştırılır.
Pasta hazırlanışı
Hazırlanan pandispanya 3 pat olarak kesilir, alt patın üzerine hazırlanan krema sürülüp mat fıstık atılır daha sonra az miktarda çikolatalı ganaj sürülüp ikinci pat konulur.
İkinci patın üzerine çikolatalı ganajdan sürülüp tekrar mat fıstık ve parça çikolata konulur. Çikolatalı ganajdan az miktarda sürülüp son pat konulur. Hazırlanan pasta ganaj ile sıvanıp üzeri Coverfil Dark ile kaplanır. İsteğe göre dekore edilir.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.