Çikolatalı Vegan Muffin

İçindekiler

gr
Muffin İçin
Tegral Satin Cream Cake Kakaolu Vegan 1000
Su 470
Sıvı yağ 200
Dekorasyon için
Ambiante Vegan 500
Belcolade Noir Selection 100
Cremfil Karamel 200

Hazırlanışı

Muffin keki için

Tüm malzemeler mikserde orta hızda 3 dk. karıştırılır. Muffin kalıplarına    70-100 gr doldurulur. (Kalıp boyutları ve  gramajları değişkenlik gösterebilir.) Kalıplara doldurulan kek konveksiyonel fırında 145°C'de 30-35 dk. pişirilir. 

Dekorasyon için

+4 °C'de minimum 12 saat dinlendirilmiş Ambiante, mikser ile istenilen kıvama gelene kadar çırpılır. İçerisine Belcolade Noir Selection eklenir. Pişmiş muffin keklerin içerisine Cremfil Karamel sıkılır. Belcolade çikolatası ile dekore edilir.

Çikolatalı vegan muffine bayılacaksınız...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele