Çikolatalı Vegan Pasta

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Kakaolu Vegan 500
Su 230
Sıvı yağ 100
Kreması için
Ambiante Vegan 500
Belcolade Noir Selection 300
Dekorasyon için
Taze meyveler

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde orta hızda 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım 40 x 60 tavaya ince tabaka halinde serilir. Kek konveksiyonel fırında 145° C'de 12 dk. pişirilir.

Kreması için

Ambiante mikserde istenen kıvama gelene kadar çırpılır. Erimiş Belcolade Noir Selection ile birleştirilir. Parfe yapılan krema vegan kek katmanlarının arasına sürülür.

Muhteşem lezzette çikolatalı vegan pasta...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele