Çilekli Kakao Rüyası

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Dark Velvet 1000
Bütün yumurta 500
Sıvı yağ 300
Su 240
Kreması için
Cremylait 1000
Festipak 1000
Belcolade Noir Selection 300
Su 2000
Çilek
Dekorasyon için
Çilek
Kek kırıntısı

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde 3 dk. orta hızda çırpılır. Hazırlanan karışım 40 x 60 tepsiye bir palet yardımıyla yayılır. Konveksiyonel fırında 160°C’de 12 dk. pişirilir.

Kreması için

Cremylait ve su mikserde 3 dk. orta hızda çırpılır. Hazırlanan karışıma Festipak ilave edilerek 3 dk. daha çırpılır. Belcolade Noir Selection kremaya dökülür ve homojen bir karışım elde edilene kadar karıştırılır.

Küçük turta kalıplarının kenarlarına transfer jelatin naylon sarılarak kalıplar hazırlanır. Hazırlanan kek kalıpları için kek iki pat halinde kesilir. Kesilen kekin ilk patı kuplara yerleştirilir. Ortasına hazırlanan krema ve taze çilek yerleştirilir. Diğer pat en üste kapatılır. Kek kırıntısı ile dekore edilir. Taze çilek ile görüntü zenginleştirilir.

Çilekli Kakao Rüyası...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele