Çilekli Noel Pasta

İçindekiler

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde orta hızda 3 dk. karıştırılır. Hazırlanan karışım silpat serilmiş tavaya dökülür ve açılır. Önceden ısıtılmış fırında 170 ˚C'de 9-10 dk. pişirilir.

Ganajı için

Festipak tereyağı ile kaynama noktasına gelene kadar ısıtılır. Üzerine Belcolade Blanc Selection eklenir ve karıştırılır. Karışıma Cremfil frambuaz ilave edildikten sonra soğumaya bırakılır. Soğuyan karışım mikserde 3-4 dk. çırpılır. İsteğe göre Festipak ile kıvamı yumuşatılır.

Dekorasyon için

Tüm malzemeler mikrodalga veya benmari yardımı ile 38 ˚C'ye gelene kadar eritilir. Temperleme işlemi ile karışımın ısısı 32 ˚C'ye getirilir ve asetat kağıdını ile şekil verilir. Şekli verilen dekor çikolatasının içine kek yerleştirilir. Üzerine ganajı sıkılır ve kapatılır. 2 kez bu işlem tekrarlanır. Çilekler ile dekore edilir.

Mükemmel lezzette çilekli noel pasta...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele