Çilekli Noel Pasta

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Red Velvet 500
Bütün yumurta 250
Sıvı yağ 100
Su 120
Ganajı için
Festipak 500
Belcolade Blanc Selection 400
Cremfil Frambuaz 75
Tereyağı 50
Dekorasyon için
Carat Cover Beyaz 500
Belcolade kakao yağı 50
Yağ bazlı kırmızı boya 5

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde orta hızda 3 dk. karıştırılır. Hazırlanan karışım silpat serilmiş tavaya dökülür ve açılır. Önceden ısıtılmış fırında 170 ˚C'de 9-10 dk. pişirilir.

Ganajı için

Festipak tereyağı ile kaynama noktasına gelene kadar ısıtılır. Üzerine Belcolade Blanc Selection eklenir ve karıştırılır. Karışıma Cremfil frambuaz ilave edildikten sonra soğumaya bırakılır. Soğuyan karışım mikserde 3-4 dk. çırpılır. İsteğe göre Festipak ile kıvamı yumuşatılır.

Dekorasyon için

Tüm malzemeler mikrodalga veya benmari yardımı ile 38 ˚C'ye gelene kadar eritilir. Temperleme işlemi ile karışımın ısısı 32 ˚C'ye getirilir ve asetat kağıdını ile şekil verilir. Şekli verilen dekor çikolatasının içine kek yerleştirilir. Üzerine ganajı sıkılır ve kapatılır. 2 kez bu işlem tekrarlanır. Çilekler ile dekore edilir.

Mükemmel lezzette çilekli noel pasta...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele