Karamelli Grissini

İçindekiler

Çalışma Yöntemi

Karamelli Grissini için Tohum Karışımı tarifi
  1. Tohumları bir fırın tepsisindeki pişirme kağıdının üzerine yayın. 
  2. Tohumları 150°C'deki fırında kokusu çıkana kadar kızartın. 
  3. Soğumaya bırakın.

Karamelli Grissini için Grissini reçetesi
  1. Yaklaşık 1,5 cm çapında asetat tüpleri hazırlayın.
  2. Belcolade Selection Amber'i 47°C'ye kadar eritin. Tüplerin içine sıkın, 1 dakika bekletin, ardından artan Belcolade Selection Amber'i dökün.
  3. Dondurucuda 2 dakika bekletin, ardından oda sıcaklığında soğumaya bırakın.
  4. Belcolade Selection Amber sertleştikten sonra asetatı soyun.
  5. Belcolade Selection Amber tüpünün dışını daha fazla eritilmiş Belcolade Selection Amber ile hafifçe kaplayın ve ardından tohumların içinde yuvarlayın. Sertleşmeye bırakın ve daha sonra parçalara ayırın.

Keşfet Besin bilgisi

499Kcal
Enerji

2.077Kj
Enerji

32g
Yağ

23g
Saturates

41g
Karbonhidrat

34g
Şeker

*

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele