Fıstıklı Green Pasta

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Green Velvet 1000
Bütün yumurta 500
Sıvı yağ 300
Su 240
Kreması için
Cremyvit Beyaz 1000
Festipak 1000
Su 2000
Dekorasyon için
Taze meyveler

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler orta hızda 3 dk. çırpılır. Hazırlanan karışım 40 x 60 tepsiye dökülür. Konveksiyonel fırında 160°C’de 12 dk. pişirilir. Pişirilen kek iki pat halinde kesilir.

Kreması için

Su ile Cremvyit beyaz mikserde 3 dk. çırpılır. Çırpılan karışıma Festipak ilave edilir ve 3 dk. daha çırpılır. İki pat halinde kesilen keklerin arasına krema sürülür. Kremanın üzerine böğürtlen, çilek ve yaban mersini eklenir. Kek çember boyutunda kesilerek hazırlanan kekin çevresine sarılır. Jelatin kâğıt ile sabitlenir. Üzeri krema ile dekore edilir. Taze meyvelerle görüntü zenginleştirilir.

Yemyeşil görüntüsü ve enfes lezzetiyle fıstıklı yeşil pasta içinizi ferahlatacak...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele