Kek soğuduktan sonra üst kısmı kesilerek çıkarılır, kullanılan çemberin bir küçük boyu kopat yardımıyla 3,5 cm genişliğinde çıkarılır.
Kremanın hazırlanışı
Festipak ve tereyağı ocakta 80 °C’ye kadar ısıtılır. Belcolade White eklenir. +5 dolapta soğutulur, soğutulan krema miksere konulur. Mikserde çırpma teliyle orta devirde 1 dk çırpılır.
Chantypak sıvı olarak ilave edilir. İstenilen yoğunluğa gelince mikser kapatılır. Mikserden çıkartılır, Topfil Frambuaz eklenerek spatula yardımıyla karıştırılır.
Birleştirme ve dekorasyon
Ortası alınmış keklerin içerisine hazırlanan ganaj torba yardımıyla doldurulur. -18 dolapta 15-20 dk dinlendirilir. Çırpılmış Ambiante şanti ile sıvanır.
Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak, tekrar eden ziyaretleri ve tercihleri tanımak, ayrıca site trafiğini ölçmek ve analiz etmek için çerezleri kullanıyoruz. Çerezler hakkında, nasıl devre dışı bırakılacağı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi edinmek için çerez politikamızı inceleyin.”Tüm çerezleri kabul ediyorum” butonuna tıklayarak tüm çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz.