Frambuazlı Red Velvet Mono Pasta

İçindekiler

gr
Kek için
Tegral Satin Cream Cake Red Velvet 500
Yumurta 300
Su 100
Ayçiçek yağı 50
Mixo 5
Krema için
Festipak 500
Tereyağı 100
Belcolade Blanc Selection 500
Topfil Frambuaz 300
Chantypak 300
Dekorasyon için
Ambiante Vegan isteğe bağlı
Frambuaz isteğe bağlı

Hazırlanışı

Kekin hazırlanışı
  1. Bütün malzemeler mikserde 1 dk yavaş devirde 4 dk hızlı devirde çırpılır.
  2. Çemberlere %50 doldurulur, 180 °C’lik fırında 25-30 dk pişirilir.
  3. Kek soğuduktan sonra üst kısmı kesilerek çıkarılır, kullanılan çemberin bir küçük boyu kopat yardımıyla 3,5 cm genişliğinde çıkarılır.

Kremanın hazırlanışı
  1. Festipak ve tereyağı ocakta 80 °C’ye kadar ısıtılır. Belcolade White eklenir. +5 dolapta soğutulur, soğutulan krema miksere konulur. Mikserde çırpma teliyle orta devirde 1 dk çırpılır.
  2. Chantypak sıvı olarak ilave edilir. İstenilen yoğunluğa gelince mikser kapatılır. Mikserden çıkartılır, Topfil Frambuaz eklenerek spatula yardımıyla karıştırılır.

Birleştirme ve dekorasyon
  1. Ortası alınmış keklerin içerisine hazırlanan ganaj torba yardımıyla doldurulur. -18 dolapta 15-20 dk dinlendirilir. Çırpılmış Ambiante şanti ile sıvanır.
  2. Ortasından çıkarılmış kek parçaları ufalanır, sıvanan pastanın kenarları ufalanmış kek kırıntılarıyla kaplanır.
  3. Pastanın üzeri donuk yada taza frambuazla süslenir.

Frambuazlı Red Velvet Mono Pasta...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele