Frambuazlı ve Kakaolu Vegan Verrine

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Cream Cake Kakaolu Vegan 1000
Sıvıyağ 200
Su 470
Kreması için
Ambiante Vegan 1000
Belcolade Noir Selection 400
Topfil Frambuaz 500

Hazırlanışı

Keki için

Tüm malzemeler mikserde 3 dk. çırpılır. Çırpılan karışım konveksiyonel fırında 160°C’de 12 dk. pişirilir.

Kreması için

500g Ambiante ocakta 55-60°C’ye gelene kadar ısıtılır. Isıtılan karışıma Belcolade Noir Selection ilave edilir ve soğumaya bırakılır. Soğumaya bırakılan karışım 500g Ambiante ile birlikte mikserde orta devirde istenilen kıvama gelene kadar çırpılır. Hazırlanan kek kuplara doldurulur. Arasına krema ve Topfil frambuaz dolgusu ilave edilir.

Hayvansal ürünler içermeyen vegan lezzetlerden mükemmel frambuazlı ve kakaolu vegan verrine...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele