Gerçek Belçika Çikolatalı Brownie

İçindekiler

gr
Keki için
Tegral Satin Brownie CL 500
Belcolade Noir Selection 100
Yağ (Tereyağı veya margarin) 225
Yumurta 225
Dekorasyon için
Puratos Topping Dondurma Sosu Çikolata

Hazırlanışı

Yağ ve çikolata mikrodalgada birlikte eritilir. Yumurta ve Tegral Satin Brownie CL yatay mikserde yavaş devirde  1 dakika karıştırılır. Daha sonra eritilmiş yağ ve çikolata ilave edilip pürüzsüz bir karışım elde edene kadar karıştırılır. Kalıplara dökülen hamur 170 C’de 27-30 dakika pişirilir. Hazırlanan brownie üzerine çilek, dondurma ve Puratos Topping Dondurma Sosu Çikolatalı konularak servis edilir.

Ramazan sofranızı Gerçek Belçika Çikolatalı Brownie ile tatlandırın...

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele