Havuçlu Turta

İçindekiler

gr. ml.
Tart Hamuru için
Tegral Patacrout 1000
Aristo Primeur Croissant 400
Yumurta beyazı 100
Kek için
Tegral Satin Cream Cake Havuçlu 1000
Yumurta 350
Sıvı yağ 300
Su 250
Havuç 200
Kuru üzüm 100
Crumble için
Tegral Patacrout 1000
Badem tozu 400
Margarin 500
Badem aroması 10
Şeker 600

Hazırlanışı

Tart Hamuru
  1. Tüm malzemeler karıştırılır, 3mm boyutunda açılır, bir kaba konur, Vivafil Kayısı dökülür.

Kek
  1. Tüm malzemeler 5 dakika boyunca orta hızda karıştırılıp turtanın üzerine dökülür.

Yapılışı
  1. Küçük parçalar elde edene kadar tüm malzemeler birlikte karıştırılır ve havuçlu kekin üzerine serpilir.
  2. Turta 180ºC' de 35 dakika pişirilir ve piştikten sonra küçük havuç küpleriyle süslenir.

Havuçlu Turta....

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele