Kadayıflı Muhallebi

İçindekiler

gr
Kreması için
C.P.T Şekerli 250
Festipak 400
Süt 1000
Ceviz 40
Dekorasyon için
Tereyağı
Tel kadayıf

Hazırlanışı

Kreması için

Süt kaynatılır. Kaynatılan sütün içerisine C.P.T Şekerli ilave edilerek 1-2 dk. pişirilir. Karışıma Festipak eklenir. Hazırlanan karışımın içerisine ceviz de eklenerek homojen bir karışım elde edilene kadar karıştırılır. Krema istenilen kaplara doldurulur.

Dekorasyon için

Tel kadayıf erimiş tereyağı ile harmanlanır. Fırında kavrulana kadar bekletilir ve kremanın üzerine serpilerek dekore edilir.

Tel kadayıflı muhallebi

Zorluk derecesi:  

Keşfet

Tüm ilgili reçeteleri listele